Furnizor de soluții și servicii de securitate în it

Oferim soluții profesionale de securitate care permit o lume mai inteligentă și mai sigură cu ajutorul unor produse și servicii inovative. Avem abilitatea și experiența necesară de a proiecta și implementa proiecte tehnologice care vor contribui la siguranța și controlul afacerii tale.

Analiză, Proiectare, Instalare și Mentenanță pentru

Avem abilitatea și experiența necesară de a proiecta și implementa soluții tehnologice care vor contribui la siguranța și controlul afacerii tale.
Analiză, Proiectare, Instalare, Mentenanță

Sisteme de supraveghere video

Sistemele de Supraveghere Video reprezintă, în ultima perioadă, o soluție viabilă pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a clădirilor și proprietăților. Stim exact să selectăm, să implementăm și să gestionăm sistemele de supraveghere video eficiente și adecvate. Îți garantăm că oferim doar camere de înaltă calitate, care îți va oferi materiale video de calitate. 
Analiză, Proiectare, Instalare, Mentenanță

Sisteme de detecție și alarmare la efracție

Vrei să crești gradul de securitate al bunurilor tale? Vrei să reduci valoarea asigurărilor platite? Noi te putem ajuta!
De la o simplă cameră de supraveghere video și până la sisteme complexe cu senzori de miscare și de sunet, camere infraroșii și armare ori dezarmare cu coduri speciale transmise de la distanță, sisteme de control acces, instalăm sisteme antiefracție pe baza planului dezvolat în etapa de proiectare.
Analiză, Proiectare, Instalare, Mentenanță

Sisteme control access

Controlează și contorizează accesul în clădirea, parcarea sau zone predefinite ale imobilului tău!
Compania noastră furnizează servicii de proiectare și implementare a sistemelor de control acces pentru orice tip de cladire, tip de activitate sau complexitate a soluțiilor impuse. Contactează-ne pentru detalii și pentru o primă evaluare.
Analiză, Proiectare, Instalare, Mentenanță

Sisteme de detecție și alarmare în caz de incendiu

Cea mai bună investiție de prevenire pe care o puteți face este să vă instalați un sistem de detecție și alarmare la incendiu. Pentru a minimiza sau chiar elimina riscul unui incendiu care să vă afecteze puternic, luați în considerare implementarea unui sistem de detecție și averitizare precum și a sistemelor potrivite de suprimare a incendiului care să acționeze imediat, până la sosirea pompierilor.

soluții Complete

Credem în utilizarea resurselor tehnologice de ultimă generație și în dezvoltare responsabilă pentru un mediu economic competitiv și smart.
Pentru sisteme de

DATE-VOCE-WIFI

Satisfacem nevoia de comunicare nelimitată, rapidă şi securizată între sediile companiei cu ajutorul celor mai rapide mijloace de comunicare, permiţând transmiterea volumelor mari de informaţii în timp real.
De la proiectare, execuție, instalare, cablare structurată de retele de voce-date, rețele fibră optică, suduri fibră optică, echipare camere de comunicații și echipamente rack, oferim soluții personalizate acoperind nevoile de comunicare interne şi externe ale companiilor.
Pentru sisteme de

CASĂ INTELIGENTĂ

Casa inteligentă, dotată cu sisteme smart, a trecut stadiul de concept și a ajuns realitate. Este deja la îndemâna noastră și nu ține doar de comoditate. Sistemele care ne fac locuința mai inteligentă, ne permit pur și simplu să ne bucurăm mai mult de timpul nostru, să ne creăm condițiile perfecte de lucru sau de relaxare și ne ajută să ne protejăm pe noi înșine.
Dacă te-ai hotărât și doresti să te bucuri de beneficiile unui smart home, echipa noastră iți stă la dispozitie pentru a crea cea mai bună soluție posibilă, bazată pe nevoile și preferințele tale.
Intră în contact cu noi

Date de contact

0